Ultra V Trådlyft har snabbt blivit en ledande metod bland hudföryngrings behandlingar och skiljer sig från de olika varianterna av trådlyft som tidigare använts i Sverige. Det är en vetenskapligt beprövad behandlingsmetod som används för att lyfta, strama till samt öka hudens elasticitet. Resultatet blir övertygande, förloppet är komplikationsfritt. Ultra V Trådlyft utförs av läkare hos oss. Vanliga områden att behandla med Ultra V Trådlyft inkluderar mellan och nedre delen av ansiktet.  icke-kirurgiskt lyft för omedelbar och långvarig hudföryngring.
Fördelar med Ultra V Trådlyft:

  • Säker behandling
  • Kort behandlingstid
  • Tydliga resultat
  • Inga ärr
  • Kort återhämtningstid

Med Ultra V Trådlyft uppnås ett naturligt lyft och därmed en hudföryngrande effekt med en fastare hudstruktur. Med hjälp av nedbrytbara PDO trådar, som sedan lång tid tillbaka använts vid kirurgi, stimuleras hudens vävnad och produktionen av kollagen och elastin ökar. Detta ger en mer uttalad hudföryngring och påminner om ett ansiktslyft.

Omedelbart efter behandlingen märks ett tydligt lyft men maximal effekt av ses efter 3 månader. Därefter håller effekten ca 2-3 år beroende på individens livsstil och hudtyp. Regelbundna touch ups för att bibehålla effekten rekommenderas.

Ultra V trådlyft passar både kvinnor och män, yngre och äldre. Yngre kan göra behandlingen för att kontinuerligt bibehålla en ungdomlig hud och äldre för att få ett mer ungdomligt utseende.

Du måste alltid boka en tid för konsultation innan du bokar själva behandlingen.

Ansiktslyft med läkemedel