Phibrows är världsledande och är en semipermanent pigmentering av ögonbryn.

 Det gyllene snittet på ögonbrynen mäts upp mycket noggrant.  Metoden eftersträvar naturliga och tidlösa ögonbryn och formen mäts upp med det gyllene snittet, därav namnet ”Phi”. Gyllene snittet 1.618 = naturens perfektion! Vi skapar naturliga och tidlösa ögonbryn utifrån kundens kondition med hjälp av det gyllene snittet. Vi kommer ha en dialog gällande färgval och tjocklek på brynen innan behandlingen börjar. Vi följer den naturliga stråriktningen (om strån finns) och den naturliga färgen på stråna.

Vi jobbar annorlunda, vi följer inte trender eller mode. Vi jobbar med PhiBrows! Ser fantastiskt naturligt ut!

Phi pigmenten är i särklass bäst och har ”no blooming effect” vilket innebär att pigmentet inte sprider sig under huden. Inga allergiska reaktioner har uppstått och pigmenten är fria från cancerframkallande ämnen och tungmetaller och är av mineraliskt ursprung. Phi pigmenten är inte testade på djur samt är vegansk. Uppfyller alla krav från FDA och Läkemedelsverket.

Av hygieniska skäl så används endast sterilt förpackade engångsverktyg. Hållbarheten för 3D ögonbyn är upp till 3 år. Men påfyllning sker vanligtvis mellan 1-2 år efter.

Metoden hjälper människor som plockat sönder sina bryn, tappat sin behåring av någon anledning eller som bara vill ha tjockare, vackert naturliga och fylligare ögonbryn.

Vi kommer att utföra behandling med rekvisition från Västra Götalandsregionen på alopeciapatienter och patienter som behandlas med cytostatika (efter behandlande läkares bedömning) och som under behandling förlorar sina ögonbryn.

Kliniken behöver modeller som får behandlingen till ett reducerat pris inför slutlig PhiBrows Artist certifiering. Före och efterbilder godkänns i gengäld av Dig som avidentifieras. Modellpris 2750 kr. Kostnadsfri konsultation krävs innan behandling.