ZO BRIGHT UP

“Askungebehandling” för dig som behöver en omedelbart uppfräschande behandling för kvällen eller eventet. Exfoliering och specialmask tar bort döda hudceller, verkar fuktgivande och ger huden ny lyster. ZO Bright Up är en enklare ansiktsbehandling med mild exfoliering utan syra. Behandlingen avslutas med en specialmask som är berikad med bland annat arbutin och mulberry rootextrakt som bekämpar pigmentering, ljusar upp huden och gör den klarare. Masken verkar lugnande och tillför massor av fukt som ger huden fin glöd och lyster. Masken passar alla hudtyper. Ger en lätt primereffekt så makeupen sitter bättre.

ZO CLEAR UP

ZO Clear Up är en effektiviserad variant av den klassiska djuprengöringen. Extra exfoliering och aktiverande serum och portömning ökar cellförnyelsen, verkar hudföryngrande och ger en mjuk och strålande hud. Kraftiga antioxidanter och antiinflammatoriska ingredienser bidrar till att skydda din hud mot framtida skador. ZO Clear Up är en enklare ansiktsbehandling med mild exfoliering utan syra. Behandlingen avslutas med en effektivt djupverkande svavelmask för fet och oren hud. Masken innehåller bl a kaolin och bentionte som absorberar överflödig talg och avlägsnar orenheter. Masken har även en sammandragande verkan och dämpar irritation och rodnad.Ger en lätt primereffekt så makeupen sitter bättre.

ZO Hydra Fill UP

”SOS-behandling” för en uttorkad, torr och känslig hud. Fuktbalansen återställs omedelbart och lugnande, lindrande och kylande ingredienser efterlämnar huden mjuk och återfuktad. En enklare ansiktsbehandling med mild exfoliering utan syra. Behandlingen avslutas med en svalkande, väldoftande gelémask som är berikad med bl a aloe vera och bruna alger som verkar kylande, lugnande och fuktgivande och dämpar rodnad i huden. Masken passar alla hudtyper och ger en ordentligt återfuktad look. Ger en lätt primereffekt så makeupen sitter bättre.