MedEstetica

Kliniken

Results to feel
good about

Om
Kliniken

Certifierad för estetisk injecering

MedEstetica startades 2018 av Lillemor Bergman, leg. specialistsjuksköterska inom operationssjukvård, verksamhetschef och injektionsspecialist med över 30 års erfarenhet av hälso- och sjukvård och patientsäkerhet. 

Kliniken drivs tillsammans med Ilyas Jaghoori, leg. Specialist Läkare (allmänmedicin), injektionsspecialist, Johanna Andersson, leg. tandläkare, injektionsspecialist  och Johanna Bergman, underläkare, leg. läkare 2020 samt Lars Bergman, marknadsansvarig. De flesta av oss har bott i Alingsås i över 30 år.  

Team MedEstetica har gemensamt en lång och bred medicinsk erfarenhet och vi brinner alla för medicinestetiska behandlingar och ett helhjärtat engagemang i varje kund. 

Vi går fortlöpande utbildningar inom estetiska injektionsbehandlingar och medicinsk avancerad och resultatinriktad hudvård.

För oss är det viktigt med naturliga resultat och att Du som kund är med och påverkar resultatet. Vi vill hellre bevara och förbättra än att förändra. 

Vårt mål är att du som kund ska känna dig trygg och vi erbjuder det senaste inom estetiska behandlingar och medicinsk hudvård.

Vi har självklart behandlings- och ansvarsförsäkring och står under sekretess. 

Säkerhet och information till dig som kund/patient som ska göra en estetisk injektionsbehandling. 

Safe Certified Practitioner Program är det program som Q-Med Galderma har över hela Norden för att hjälpa kunden att enkelt hitta en trygg klinik/behandlare och underlätta för kunden. Att klinikens injektionsbehandlare genomgår relevant utbildning för produkterna och att de också har praktisk erfarenhet av att använda dem. För att få möjlighet att bli certifierad behandlare för Q-Med Galderma måste man vara legitimerad läkare, sjuksköterska eller tandläkare samt uppfylla ett antal övriga krav. Vi som arbetar på MedEstetica kliniken certifieras enligt detta program. 

På vår klinik är alla injektionsbehandlare också certifierade för estetisk injicering. Certifieringen utfärdas av Estetiska Injektionsrådet och utgör en trovärdig kvalitetsstämpel för behandlande läkare, sjuksköterska och tandläkare och erbjuder Dig som kund/patient möjlighet att göra upplysta och trygga val. Läs mer här

Möt Teamet på MedEstetica

Lillemor

Leg. Specialist-SSK

Utför samtliga behandlingar och konsultationer.

 

Sally

Laser specialist

Utför hårborttagning och är specialist på vår nya laser Thunder MT

Ilyas

Leg. Allmänspecialist

Utför injektioner med fillers samt PDO-Trådlyft.

 

Johanna A

Leg. tandläkare

Utför injektioner med fillers samt tandblekningar.

 

Johanna B

Underläkare

Utför behandlingar med PlasmaPen, Cryo samt Dermapen.

Ansvarig för Sociala medier.

 
 

Amanda

Receptionist

Utbildad inom samtliga hudvårdsprodukter