Lagkrav konsultation minst 48 timmar före estetisk injektionsbehandling.

Fillers ger ett naturligt skönhetslyft med substans som vi har naturligt i kroppen. Resultatet syns omgående och är långt bestående. Substansen är icke-animalisk och biologiskt nedbrytbar och baseras på den naturliga substansen hyaluronsyra. Våra fillers i Alingsås tillverkas i Sverige och var världens första fillers och över 35 miljoner injektioner har genomförts med omfattande forskning och med vetenskaplig grund. När kroppen åldras minskas kroppens egen tillverkning av hyaluronsyra och som resultat av detta bildas rynkor och fåror som blir djupare och huden förlorar tidigare spänst. Fillers är idag en av det mest populära estetiska behandlingarna. Fillers injiceras i rynkor och veck i ansiktet och slätar ut dem. Fillers stärker ansiktets form och konturer, dämpar rynkor samtidigt som den är hudföryngrande. Den är inte permanent och håller 9 till 18 månader. Alla våra fillers innehåller bedövning. 

Behandlingsområden:

  • Forma läppar med volym och tydliga konturer
  • Släta ut rynkor
  • Forma ansiktskonturer
  • Föryngra huden i ansikte, hals, dekolletage och händer
Läpparna blir ofta tunnare och munnen upplevs ibland som sur. Linjer uppstår på överläppen och mungiporna går nedåt. En fylligare mun ger ett yngre, friskare och gladare intryck. Tydliga konturer gör munnen enklare och att sminka och uppfattas mer distinkt.
 
Andra områden är bl a att släta ut sura mungipor samt fylla ut linjerna som går från näsan ner till munnen (nasolabialveck). Dessa behandlingsområden är de vanliga men  även att skulptera kindben och öka volym i kinder samt ge huden ökad spänst och fukt.Vi kan på ett naturligt sätt återskapa förlorad volym eller förstora dina läppar samt fylla ut rynkor, skapa konturer och volym i ansiktet. Allt efter Dina önskemål.

Vi rekommenderar att behandlingen alltid föregås av en konsultation. Om det inte finns några hinder sker den ofta i samband med behandlingen. Inom 2 veckor ber vi Dig återkomma på ett återbesök så vi kan kontrollera att allt ser bra ut.

 

Hyalase erbjuds för borttagning av oönskad filler.