Effektiv hårborttagning med Thunder MT laser.

Oönskad hårväxt är ett vanligt förekommande problem bland kvinnor och män i alla åldrar och påverkas mycket av inre faktorer såsom hormoner, medicinering samt arvsanlag. Rakning, vaxning samt plockning är idag vanliga metoder för hårborttagning, vilket enbart ger ett kortvarigt resultat och kan leda till irritation och en känsla av ökad hårväxt samt kraftigare hårstrån. På MedEstetica kliniken arbetar vi med världens just nu snabbaste och mest effektiva laser, vilken är unik i sitt slag. Vi blir nu tredje kliniken i Sverige och enda i västra/södra Sverige.

  • Världens snabbaste, starkaste och mest effektiva laser för hårborttagning
  • Behandlar ALLA hudtyper och hårtyper (ljusa som mörka)
  • Representerar den nya guldstandarden för hårborttagning samt kärl- och hudföryngringsbehandlingar
  • Tredje klinik med denna laser i Sverige. Först i västra och södra Sverige. Vi är unika.

Vi är en stolt certifierad CENTER OF Excellence klinik inom Thunder Series i permanent hårborttagning och borttagning av kärl, pigment och hudföryngring.

Vi är en av trekliniker i hela Sverige som representerar den snabbaste och mest kraftfulla lasern för permanent hårborttagning & borttagning av kärl på marknaden. Den är unik med dess mixade teknologi.

Två våglängder, Alexandrite 755 nm och ND:YAG 1064 nm i samma puls. Vi behandlar med största säkerhet.

Thunder MT är Medical CE och FDA godkänd och har två år i rad vunnit THE Aesthetic Industry Awards, Aesthetic winner 2017 & 2018. Marknadens GOLDEN STANDARD!